Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Δεν τα κατάφερε ο Αίαντας απέναντι στη Θύελλα Μ. Βρύσης (80 φωτο)

Παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στη Ροδίτσα μεταξύ της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης και του Αίαντα Λαμίας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας, καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν εύκολα τα πιτσιρίκια του Αίαντα με 5-0.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους μόλις στο 5΄ ο Παπακώστας με πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ραχούτη για το 1-0. Στο 17΄ σημειώθηκε το 2-0 από τον Ραχούτη με σουτ από κοντά. Στο 28΄ θα γίνει το 3-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλύβα και σουτ του Παπακώστα για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
Στο 54΄ διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 για το συγκρότημα του Γιάννη Περιβολιώτη με ωραίο γυριστό σουτ του Καλύβα μέσα από την περιοχή. Ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία στο 62΄ να διπλασιάσει τα τέρματά του καθώς το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι του Παπαδήμου.
Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο γεγονός που εμπόδισε τις δύο ομάδες αν παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και με το συνεχή φόβο σοβαρού τραυματισμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βασίλης Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Παγιούλα και Ξεφλούδα.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ (Γιάννης Περιβολιώτης): Μπαγινέτας, Τσέλιος, Γιώτης, Παπακώστας, Σκούρας, Χατζάρας, Παπαθανάσης (67΄ Μπλάνης), Ραχούτης, Ασπιώτης (67΄ Μπούσιος), Καλύβας, Βασιλάρης (56΄ Στάμος).

ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Δημήτρης Σταυρογιάννης): Παπαδήμος, Ράπτης, Κάντζαρης, Μητσόπουλος, Δερματάς, Νερολής Δ., Χαϊδής (56΄Κουφοκώστας), Παπαχρήστος (46΄ Κολλημένος), Θωμάς (68΄ Δερματάς Ν.), Καραγεώργος, Νερολής Κ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:













































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου