Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Κάλεσμα 7 ποδοσφαιριστών στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.


Την Τρίτη 1/11 έγινε πρόσκληση από τις ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε 7 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αίαντα Λαμίας στο Πρόγραμμα  Αγωνιστικής Αξιολόγησης και Προπόνησης Αθλητών.

Αναλυτικά το υπηρεσιακό σημείωμα:

Αγαπητοί κύριοι,
Με το παρόν υπηρεσιακό σημείωμα θα θάλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε προσκαλέσει τους ποδοσφαιριστές: ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΣΠΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΤΣΙΤΖΗΡΑΣ ΣΙΜΟΣ, ΚΟΥΦΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ από την συνεργαζόμενη Σχολή των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός στην Λαμία, με την επωνυμία "Αίαντας Λαμίας" στο πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης και προπόνησης αθλητών.
Το πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης και προπόνησης αθλητών θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναθηναϊκού "Απόστολος Νικολαΐδης" το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, όπου επίλεκτοι αθλητές των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.
Το πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης και προπόνησης αθλητών των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός είναι επίσημα και είναι υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Τα παιδιά θα προπονηθούν από το τεχνικό επιτελείο της πράσινης Ακαδημίας με επικεφαλής τον Γιάννη Σαμαρά ενώ οι σκάουτερ των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού θα είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια του και θα έχει σαν τιμώμενο πρόσωπο τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο των Σχολών κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.
Παρακαλούμε να αποδεσμεύσετε από τις υποχρεώσεις  σας για το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, την συνεργαζόμενη ακαδημία του «Αίαντας Λαμίας», η οποία συμμετέχει στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Για τις ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Βασίλης Κωνσταντίνου 
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σχολών Ποδοσφαίρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου