Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στις εγκαταστάσεις του Αίαντα (φωτο)


Το απόγευμα της Δευτέρας 21/11 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αίαντα Λαμίας είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της, στην περιοχή Αλογοβούνι στα Γαλανέικα Λαμίας, τον επί σειρά ετών τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού αλλά και του  ΟΦΗ, της Παλέρμο, της Τζένοα, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ και φυσικά της Εθνικής Ελλάδας, Αλέξανδρο Τζόρβα μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του και υπεύθυνο δικτύου Ακαδημιών, Γιώργο Καπουράνη.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας οι οποίοι παίζουν στη θέση του τερματοφύλακα, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις συμβουλές του έμπειρου γκολκίπερ αλλά και να προπονηθούν αρκετή ώρα μαζί του. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι με τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα του νεαρού προπονητή πλέον αλλά και με την απλότητα και τον πρόσχαρο και ευγενικό χαρακτήρα του.
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τον Γιώργο Καπουράνη ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας από τον Δημήτρη Σταυρογιάννη και τους συνεργάτες του, Κώστα Τσαπραζλή, Κώστα Τσιώτα, Νίκο Αναστασίου και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπρώνη, προπόνησαν τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν με προθυμία και χαρά μαζί τους.
Στους τερματοφύλακες τις Ακαδημίας ο πρώην διεθνής γκολκίπερ σε συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Αίαντα Γιώργο Μπρώνη εξήγησε διάφορες τεχνικές, όπως τις σωστές τοποθετήσεις, το ορθό πιάσιμο της μπάλας, τις καλές εξόδους καθώς και τα πεσίματα με σωστή τοποθέτηση του σώματος. 

Έδωσε σε όλα τα παιδιά να καταλάβουν πως σκοπός της προπόνησης, είναι η βελτίωση της τεχνικής τους έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολο, το ήδη αρκετά δύσκολο, αγωνιστικό παιχνίδι τους και πιο απλή, η ήδη πολύ απαιτητική, δουλειά τους.
Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Καπουράνης μίλησε με γονείς και κηδεμόνες τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους ως υποστηρικτές των παιδιών τους αλλά και η συνδρομή τους στην ανάπτυξη και την δημιουργία ενός σωστού αθλητή και κατ' επέκταση ενός σωστού ανθρώπου.
Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση:













































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου