Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αίαντας με τον Πελασγιακό (75 φωτο)

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας ο Αίαντας Λαμίας υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας την ομάδα του Πελασγιακού από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-2.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, με τους πιτσιρικάδες του Αίαντα να προσπαθούν να τους ακολουθήσουν και μάλιστα να απειλήσουν να ισοφαρίσουν στο τέλος της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε για την Πελασγία μόλις στο 4΄ με ένα μακρινό συρτό σουτ από πλάγια δεξιά θέση ο Ράπτης. Ο ίδιος παίκτης στο 68΄ έκανε ένα ωραίο δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα του Αίαντα να μην αποκρούει με ασφάλεια και αυτό να το εκμεταλλεύεται ο Μιχαηλίδης που πλάσαρε από κοντά για το 0-2. 
Οι παίκτες του Δημήτρη Σταυρογιάννη όμως ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 89΄ με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Χριστόπουλου. Όμως δεν είχαν το χρόνο να κοντράρουν περισσότερο τους αντιπάλους τους οι οποίοι με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό κράτησαν το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι από το 71΄ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καραδήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Στέφανος Χανής με βοηθούς τους Πετεινό και Τσιαφίτσα
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Δημήτρης Σταυρογιάννης): Βαρούτης, Ράπτης, Κάντζαρης, Δερματάς Τ., Μητσόπουλος, Χριστόπουλος, Στριφτάρας, Χάψας, Δερματάς Ν. (46΄ Νερολής), Καραγεώργος, Γκελπινής (69΄ Χαϊδής)

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ (Νίκος Γκαμαλέτσος): Σδούκος, Μπακαλός (72΄ Σκούρας Κ.), Κίτσιος, Πρεμέτης, Ράπτης, Τσαούσης, Γαλάνης, Καραδήμος, Μιχαηλίδης, Bitri (86΄ Μαρούλης), Ράπτης (69΄ Σκούρας Τ.).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου