Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ο Αίαντας Λαμίας δευτεραθλητής στο πρωτάθλημα Παίδων (φωτο)

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Παιδικού Πρωταθλήματος «Γιάννης Λάμπρου» της ΕΠΣ Φθιώτιδας για τη σεζόν 2016-17, επικρατώντας με 1-0 του Αίαντα Λαμίας στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Νίκος Σαφάκας» της Ανθήλης.

Η ομάδα του Θανάση Νεοχωρίτη, ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ με το αυτογκόλ που πέτυχε στο 16′ ο Πεπόνας και στο υπόλοιπο του αγώνα κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ και έτσι έφτασε στην 13η συνολικά και 5η συνεχόμενη κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου.
Από την άλλη ο Αίαντας, μπορεί να έχασε τον τίτλο ωστόσο στάθηκε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο, είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά δεν αξιοποίησε καμία, με αποκορύφωμα αυτή του 52′ όπου ο Γραβάνης, αστόχησε προ κενής εστίας.

Το παιχνίδι ήταν καλό σε γενικές γραμμές, με τους μικρούς αθλητές να τα δίνουν όλα για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα των 200 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.
Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε χθες την ώρα του αγώνα, ο διαιτητής, Βασίλης Τσιγαρίδας, σταμάτησε δυο φορές τον αγώνα, σαν τάιμ άουτ μία σε κάθε ημίχρονο, για να πιουν τα παιδιά νερό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αίαντας Λαμίας (Νίκος Αναστασίου): Αρμακάς, Πεπόνας (72′ Τσίτζηρας), Κοκορές, Ρόγας, Σταθόπουλος, Κουφοκώστας, Λασπιάς, Λύτρας, Γραβάνης, Αναγνωστόπουλος, Τσιάκας (63′ Ανδρούτσος)
Ακαδ. Ποδ. Λαμίας (Θ. Νεοχωρίτης): Τζοβάρας, Πιλάτος (69′ Παλάσκας), Καλογιάννης (41′ Μαραθιάς), Λόζος, Κατσιούλας, Τρούμπουλος, Φλώρος, Kibja, Λαμπρόπουλος, Σύρμος, Δερματάς (72′ Σκούρας).
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:














































































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου